مجموعه هیرا صنعت شما را به خرید بهترین دستگاه صنعتی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

دستگاه بو دادن تخمه آفتابگردان و کدو

آنچه در این مقاله می خوانید...

تولید انواع دستگاه های فرآوری تخمهویژگی دستگاه بو دادن تخمه کدوهمه چیز درباره دستگاه بو دادن تخمه کدودلایل استفاده از دستگاه بو دادن تخمه کدو

دستگاه بو دادن تخمه کدو به منظور تفت دادن و بو دادن تخمه های خام کدرو مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها دارای قابلیت و ویژگی های بسیاری است که به راحتی می توان از آنها برای طعم دار و شور نمودن انواع تخمه و آجیل استفاده نمود.

دستگاه بو دادن تخمه آفتابگردان و کدو

تولید انواع دستگاه های فرآوری تخمه

تولید انواع دستگاه های فرآوری تخمهدستگاه های تفت تخمه و آجیل تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته و نام دستگاه ها با توجه به تفاوت های اندکی که با یکدیگر دارند باعث شده تا نام های متفاوتی داشته باشند. اما در کل کار همه این دستگاه ها تفت دادن، شور کردن تخمه و آجیل می باشد.

یکی از دستگاه های حرفه ای که دارای ویژگی های منحصر به فردی در زمینه تفت انواع تخمه و آجیل می باشد، دستگاه تفت و بو دادن تونلی می باشد. عملکرد این دستگاه همانطور که از نامش مشخص می باشد به صورت تونلی است و همچنین مکانیزم آن به صورت یک استوانه افقی می باشد که در این استوانه نیز دو مارپیچ وجود دارد. 

استوانه این دستگاه در صورتی که در جهت عقربه های ساعت چرخش داشته باشد، آجیل و تخمه را به درون دستگاه انتقال داده و می چرخاند. این چرخش علاوه بر این که دما را به صورت یکنواخت در بین خشکبار توزیع می کند، مواد را نیز همگن می نماید. در زیر استوانه این دستگاه نیز مشعلی قرار دارد که باعث داغ شدن استوانه این دستگاه می شود. این استوانه پس از چند دقیقه چرخش و مخلوط شدن کامل مواد، چرخش استوانه بر خلاف عقربه های ساعت می شود و تخمه، آجیل و یا هر مواد دیگری که برای تفت دادن به درون این دستگاه وارد شده است را تخلیه می نماید. 

ویژگی دستگاه بو دادن تخمه کدو

ویژگی دستگاه بو دادن تخمه کدوبو دادن تخمه در واقع فرآیندی است که با استفاده از حرارت مستقیم و بدون استفاده از هیچ گونه روغن و آبی مواد غذایی خشک را می پزند. بود دادن بر خلاف سایر روش های حرارت دهی و پختن خشک به منظور پختن دانه ها و مغز دانه ها استفاده می شود و باید به این نکته اشاره داشت که در هنگام بو دادن تخمه ها آنها را باید دائما مخلوط کرد تا حرارت به صورت یکنواخت به همه جا انتقال یابد. 

از جمله ویژگی های دستگاه بو دادن تخمه کدو حرفه ای می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • تخمه را با کمترین آسیب و ضایعات تفت می دهند.
  • قیمت انواع دستگاه های بو دادن کدو براساس برند شرکت تولید کننده، ظرفیت دیگ و موتور دستگاه با هم متمایز می باشند. 
  • به آسانی می توان با آن ها کار کرد. 
  • استفاده نمودن عایق پشم سنگ در اطراف دیواره های دستگاه برای جلوگیری از اتلاف حرارت
  • این دستگاه می توان به ایمنی آن اشاره نمود چرا که موتور، نیروی محرکه و تسمه به وسیله یک کاور توری کاملا پوشانده شده است.
  • این دستگاه قابلیت چرخش سریع نول دارد که این ویژگی کاربرد بسیاری در تفت پسته و بادام دارد. 
  • سیستم انتقال قدرت دستگاه از پولی و تسمه استفاده شده است که همین امر از هر گونه صدای اضافی جلوگیری نموده و ایمنی آن ها را افزایش داده است. 

همه چیز درباره دستگاه بو دادن تخمه کدو

همه چیز درباره دستگاه بو دادن تخمه کدواگر بخواهیم همه چیز درباره دستگاه بو دادن تخمه کدو بگویم باید ابتدا تعریف کلی در مورد این دستگاه داشته باشیم.به دستگاه های پخت و تفت انواع خشکبار به اصطلاح عامیانه دستگاه های تخمه پزی می گویند. دستگاه های عمل آوری مواد غذایی کار های از جمله تفت دادن، شور کردن، طعم دار نمودن، گریل و برشته کردن تخمه را انجام می دهند. این فرآیند را می توان بر روی انواع خشکبار انجام داد و تنها منحصر به فرآوری تخمه نمی باشد و می تواند انواع پسته، نخود، بادام هندی، بادام زمینی، سویا و … را تفت و طعم دار نماید. 

دستگاه بودادن تخمه شامل قسمت های مختلفی چون: مخزن خشک کن، مخزن حلزونی برای انتقال نمک، مخزن بالابر برای انتقال خشکبار، مخزن سه جداره تفت آجیل و مخزن دوار. 

 این دستگاه با حرارت غیر مستقیم محصولات خود را تفت داده و اغلب این دستگاه ها به صورت گازوئیلی و گازی هستند. حرارتی که برای تفت دادن تخمه مورد استفاده قرار می گیرد 300 درجه سانتی گراد است که این درجه حرارت قابل تنظیم نیز می باشد. به دلیل استفاده آسان از این دستگاه ها باعث شده تا مبتدی ترین افراد نیز به راحتی در محل کسب و کار خود محصول گرم ، طعم دار، شور به مشتریان خود عرضه نمایند. 

دلایل استفاده از دستگاه بو دادن تخمه کدو

دلایل استفاده از دستگاه بو دادن تخمه کدوهمانطور که بیان نموده ایم دستگاه های تخمه پزی نام دیگر دستگاه های تفت آجیل می باشند که بیشتر به منظور شور کردن، طعم دار نمودن انواع تخمه مورد استفاده قرار می گیرند. البته انواع آجیل و خشکبار نیز می توان با استفاده از این دستگاه ها بو و طعم دار نمود. 

فروش دستگاه بو دادن تخمه با کیفیت و مرغوب امروزه به دلیل فروش تخمه داغ رو به افزایش است به همین منظور خرید دستگاه بو دادن تخمه روز به روز رونق یافته است اما خریداران باید اطلاع کاملی در مورد انواع دستگاه های بو دادن تخمه داشته باشند تا سرانجام بتوانند از خرید خود رضایت کامل داشته باشند. یکی از انواع دستگاه های بو دادن تخمه دستگاه های تخمه پزی شور با لگن استیل کوچک می باشند که کیفیت آن ها بسیار بالا می باشد. این نوع دستگاه ها برای بو دادن تخمه کدرو بسیار مناسب بوده است. 
از جمله ویژگی های دیگر این دستگاه می توان به مواردی چون شیر فلکه استاندارد، تسمه و موتور این دستگاه برای زیبایی و ایمنی پوشش داده شده، این دستگاه دارای دینامی با ظرفیت 7 کیلو قوی بوده، دارای دو مخزن استیل و گالوانیزه، بدنه بسیار محکم و مقاوم است. 

از این نوع دستگاه می توان برای تفت دادن آجیل و … استفاده نمود و گنجایش این دستگاه معادل 7 کیلوگرم می باشد. ضخامت ورق استیل مخزن این دستگاه نیز پنج دهم می باشد.

روش پخت تخمه در این دستگاه ها به این صورت است که تخمه را داخل دستگاه ریخته و به مدت زمان نیم ساعت با شعله ملایم حرارت می دهیم و هر لحظه به آن سر می زنیم که ببینم تخمه در چه مرحله ای از پخت می باشد و سپس تخمه را با دندان شکسته و اگر مغز آن زبان را بسوزاند تخمه آماده بوده و به آن می توانیم نمک و سایر طعم دهنده ها مانند گلپر و … بیافزایم.

محمد رضایی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه هیرا صنعت شما را به خرید بهترین دستگاه صنعتی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید